Retoer

Volgende activiteit: Retoer-Quiz
Gedetineerden uit de vier Kempische gevangenissen zoeken hun weg om op een positieve manier verbinding met de buitenwereld te maken. Kleine stapjes van herstel tussen de samenleving en henzelf. Met dit project trachten we het maatschappelijk herstel van gedetineerden te activeren en hun betrokkenheid op de samenleving te verhogen.

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio De Kempen.

Via een ludieke quiz ontmoeten burgers en gedetineerden elkaar binnen de muren van de gevangenis. Het inschrijvingsgeld wordt gedoneerd aan een goed doel gekozen door het winnende team.

Dit project maakt op een positieve manier verbinding tussen gedetineerden en samenleving. Gedetineerden krijgen zo een kans om te laten zien dat zij niet enkel dader zijn, maar ook een mens net zoals ons.

RETOER is het regionaal herstelproject van CAW De Kempen in samenwerking met de  gevangenissen van Merksplas en Turnhout en met ondersteuning vanuit het project Dialoog.

De quiz in de gevangenis van Merksplas staat gepland op vrijdag 20/05/2022 van 17u00 tot 20u30.

De quiz in de gevangenis van Turnhout staat gepland op zondag 22/05/2022 van      13u00 tot 16u30.

Je schrijft je in per ploeg van 3 vóór 02/05/2022.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €20 per ploeg.
De opbrengst gaat naar een lokaal goed doel.

Inschrijven kan via volgende link : https://forms.gle/xb8Q543YcWUzCE7WA

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt.
Nadat de deadline voor de inschrijvingen is verstreken, krijg je nog een bevestigingsmail met de nodige informatie.Vragen? Je kan ons bereiken op: retoer@cawdekempen.be
Tot snel!

Hoe geef je iets terug aan de samenleving als je opgesloten bent? Achter de tralies is geld een schaars middel, maar tijd is er in overvloed. Daarmee gaan we aan de slag. Gedetineerden ondersteunen belangeloos zinvolle projecten, de mensen achter deze projecten maken op hun beurt een ander soort contact met de wereld achter tralies.

Meer info?

Ben je actief in een organisatie die werkt voor een goed doel?
Denk je steun of hulp te kunnen gebruiken van gedetineerden uit de Kempische gevangenissen?
Neem dan contact met ons op.