CAW Halle Vilvoorde

Gek?

“Gek?” is een tentoonstelling van Sana Sadat Mohammad Rafiei Nazari.

Deze tentoonstelling gaat over de psychische ziektes waarmee Sana worstelt en vooral het taboe dat hier rond heerst. Door te schrijven, foto’s te nemen en muziek te spelen, leert Sana om haar gevoelens een plek te geven en te uiten. Deze verschillende kunstvormen helpen haar bij het verwerkingsproces dat zij doormaakt om hier dan hopelijk sterker uit te komen.

Sana wil via haar gedichten en foto's een beeld geven aan deze "ziektes" en het taboe hier rond doorbreken. Jongeren worstelen vaker en vaker met negatieve gevoelens en jammer genoeg vinden een heleboel onder hen niet altijd een uitweg of een manier om hierover te praten. Sana hoopt via haar verhaal anderen aan te zetten tot begrip en vooral tot het creëren van een openheid om hierover te praten.

De tentoonstelling loopt van 10 november tot en met donderdag 31 januari 2018. Deze kan doorlopend bezocht worden op werkdagen tussen 9u30 en 16u30.

Scholen die een bezoek willen brengen aan deze tentoonstelling, kunnen dit aanvragen via jeugd@halle.be. Indien gewenst kunnen zij ook een toelichting aanvragen over de werking van het JAC (jongerenonthaal CAW Halle-Vilvoorde). Dit begeleid bezoek is mogelijk tot en met 30 november 2018.

Jeugddienst Halle
Leide 3 – 1500 Halle
02 365 98 30 – jeugd@halle.be – www.jeugdhalle.be

JAC Halle (jongerenonthaal CAW Halle-Vilvoorde)
Leide 3 – 1500 Halle
02 613 17 02 – jac@cawhallevilvoorde.be – www.jac.be