CAW Antwerpen loopt de 10miles

CAW Antwerpen liep de 5 km en de 10miles ten voordelen van de Vrouwenwerking van ons Adviescentrum Migratie (ACM). Het was een groot succes.

Het was fantastisch weer die 22ste april. Iets te warm zelfs om voluit te lopen. Toch hebben onze 5 km en 16 km lopers het beste van zichzelf gegeven. Het wijkteam van Linkeroever stelde haar woonst open als verzamel-, eet- en doucheplek. Van daaruit werden de “CAW 10 miles” gecoördineerd door de vrijwilligers van ons Advies Centrum Migratie (ACM). Ze hadden lekkere soep en pasta gemaakt, de Volkscantina van Travant had voor de zomerse slaatjes gezorgd. Een overvloedig buffet!

Voor de 5 km kleurde het wijkteam Linkeroever helemaal rood. Kopstukken van SP-A  liepen allemaal voor ons CAW. Voor de 10 miles waren het vooral onze eigen medewerkers en jongeren van ACM die zich van hun sportiefste kant lieten zien.

De hitte heeft onze lopers parten gespeeld, maar ze hebben allemaal de eindmeet gehaald. Een dikke proficiat! We weten nog niet precies hoeveel de sponsoring heeft opgeleverd, maar het was sowieso een succes. Super merci aan al diegenen die zich ingezet hebben om van deze dag een toppertje te maken!