Samenwerking

De JAC’s binnen Vlaanderen werken intensief samen. We werken niet alleen samen met elkaar, maar ook met andere organisaties. Dit om jongeren nog beter van dienst te kunnen zijn met elke hulpvraag die er heerst. Het welzijn van jongeren vergroten binnen Limburg is ons gemeenschappelijk doel.

Opvoedingswinkel Hasselt

Iedere woensdagnamiddag gaat een JAC-medewerker de opvoedingswinkel in Hasselt versterken. Zij ondersteunt ouders van jongeren tussen 12 en 18 jaar die met allerlei opvoedingsvragen kampen. Voor meer info, neem gerust een kijkje op opvoedingswinkelhasselt.be.

Jeugddienst Lommel

Het JAC van Lommel werkt nauw samen met de jeugddienst van Lommel. Samen organiseren ze tal van activiteiten zoals school’s out, dag van de jeugdbeweging, tieneractiviteiten in de zomer,…
Het JAC verschijnt om de drie maanden met een boeiend artikel in het jongerenmagazine “Sjock” van de stad Lommel. Ben je op zoek naar het JAC of de jeugddienst van Lommel? Je vindt hun steeds in het huis van de jeugd. Voor mee info over de jeugddienst van Lommel, neem gerust eens een kijkje op www.jeugd.lommel.be.

Jeugddienst Genk

Het JAC van Genk kan je in hetzelfde gebouw vinden (Rondpunt 26) als de jeugddienst in Genk. Er heerst een leuke sfeer en een productieve samenwerking tijdens gemeenschappelijke evenementen. Wil je graag wat meer informatie over de jeugddienst in Genk? Neem dan zeker eens een kijkje op jeugdingenk.be.

Bibliotheek Genk

Doorheen de jaren heen is de BIB uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplaats voor jongeren. JAC Genk wilt samen met de BIB op een interactieve manier aandacht aan deze jongeren besteden. Zo verzorgd het JAC in de BIB de nodige informatie voor jongeren rond allerlei thema’s. Buiten de informatie organiseert het JAC in samenwerking met de BIB 3 workshops voor jongeren per schooljaar. Voor meer informatie rond deze workshops kan je altijd terecht in de BIB of in het JAC van Genk. Mocht je leuke & creatieve ideeën hebben of interesse hebben om samen met ons eens een workshop te organiseren? Contacteer ons!