Het CAW is er voor iedereen

Zoek je als professional meer informatie over het aanbod van CAW? Wil je samenwerken? Ben je op zoek naar de gegevens van een van onze deelwerkingen? We zetten je hier alvast op weg.

Contacteer ons als je meer informatie wil of specifieke vragen hebt.

Je kan je hier als professionele zorgverlener en doorverwijzer je cliënt/patiënt online aanmelden bij het CAW. Ga daarvoor naar het aanmeldformulier voor verwijzers.

 

Het CAW is er voor iedereen · Maak een keuze

Hoe doorverwijzen

Het geven van een adres of telefoonnummer zonder meer, is vaak niet genoeg om ervoor te zorgen dat iemand met ons contact opneemt.

Onze bereikbaarheid in eerstelijnszones

Het werkingsgebied van CAW Antwerpen omvat 7 eerstelijnszones: 4 eerstelijnszones in stad Antwerpen, en 3 in de regio's errond.

Samenwerking en projecten

CAW's werken heel vaak, structureel of projectmatig, samen met andere organisaties om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan cliënten. Ze zetten ook zelf projecten op poten.

Crisishulp anders georganiseerd

Vanaf nu ziet het aanbod crisishulp van CAW Noord-West-Vlaanderen er een stuk anders uit.

Samenwerken met CAW Antwerpen

CAW Antwerpen maakt deel uit van heel wat samenwerkingsverbanden en zet zich in voor tal van projecten.

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van CAW Antwerpen? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief.

Nieuws uit CAW Noord-West-Vlaanderen

Wil je graag op de hoogte zijn als er zaken wijzigen of als er belangrijke mededelingen zijn in CAW Noord-West-Vlaanderen? Schrijf je dan in op de mailings!

Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van de actualiteit en het nieuws in ons CAW? Dat kan op verschillende manieren. Ontdek ze hier.

Mijn leven als superheld

De wereld van Noah staat van de ene op de andere dag helemaal op zijn kop. Weg huis, weg vrienden, weg school, weg bijna alles… Gelukkig heeft hij superkrachten, juf Elsie leerde hem dat.