Vormingen

Het JAC richt zich op de meest kwetsbare jongeren in onze samenleving:

  • Jongeren op een kantelleeftijd die de stap zetten naar hun puberteit (6e leerjaar + 1e graad secundair)
  • Jongeren die door omstandigheden thuis niet terecht kunnen
  • Jongeren die moeten vechten voor hun kansen (BuSO, OKAN, buurtwerkingen, Bijzondere Jeugdzorg,…)

Samen met jou willen we hierop inzetten en een aanbod uitwerken dat op hun lijf geschreven is. Neem contact op met onze preventiewerkers en we bekijken hoe we hen samen sterker en weerbaarder kunnen maken. dit kan een eenmalige thematische vorming zijn maar evengoed een meerdaagse ‘rots & water’-training op maat van jouw groep.

Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio Halle Vilvoorde.

Bij al onze vormingen ligt de klemtoon op attitude- en meningsvorming. We werken met interactieve methodieken zoals stellingen, quiz, rollenspelen,… om de jongeren zoveel mogelijk te stimuleren om te participeren. Indien gewenst, kunnen vormingen doorgaan op het JAC (niet mogelijk in JAC Tervuren)

Een vorming aanvragen

Een vorming aanvragen kan telefonisch of via mail naar jacpreventie@cawhallevilvoorde.be. Denk eraan om tijdig de vorming aan te vragen: minstens 6 weken vooraf. Wij stellen een overeenkomst op. Van zodra deze ondertekend in ons bezit is, beschouwen wij de afspraak als definitief. Bij ondertekenen van de overeenkomst verklaart u zich ook akkoord met onze voorwaarden.

Kostprijs

Opgelet: nieuwe tarieven vanaf schooljaar 2022-2023
– EHBJ: 160€ / 2 (les)uren + 80€ / extra uur
– Thematische vormingen: 100€ / 2 (les)uren + 50€ / extra uur
JAC-voorstellingen blijven gratis!

Niet gevonden wat je zocht?

Aarzel niet om ons te contacteren! Wij zijn steeds bereid ons aanbod aan te passen aan de noden die zich stellen. Indien wij zelf geen passend voorstel hebben, helpen we jullie graag verder in jullie zoektocht.