Hier kan ik met mijn kennis iets betekenen voor hulpverleners.

Lynn De Raedt (31) jaar werkt nu 4 maanden bij CAW Antwerpen als HR partner. Voorheen was ze aan de slag als Payroll Advisor in de privésector.

Waarom koos je voor je een job bij CAW Antwerpen? 

Ik deed anderhalf jaar geleden vrijwilligerswerk bij CAW Huis Centrum. Daar leerde ik het CAW kennen en groeide het idee dat ik meer maatschappelijke relevantie wilde integreren in mijn job. Als HR medewerker doe ik natuurlijk niet direct aan hulpverlening, maar ik vind het heel fijn dat ik met mijn kennis en achtergrond iets kan betekenen voor hulpverleners. 

Hoe is dat, werken bij CAW Antwerpen?  

Ik voel mij hier helemaal thuis. Dat gevoel was er al meteen bij mijn sollicitatie. Iedereen was zó vriendelijk! Het HR team is een jong team en het is heel fijn samenwerken met mijn collega’s. Hier hangt een warme, vriendelijke sfeer.

En hoe bevalt de job?  

In mijn vorige job was ik Payroll Advisor, hier startte ik als HR partner. Daar ben ik erg blij mee. CAW Antwerpen is een organisatie die volop in beweging is, ook op vlak van personeelsbeleid. Het is dus een hele fijne omgeving om strategische HR projecten op te zetten en HR beleid te ontwikkelen. Ik ben goed omkaderd, maar heb ook veel autonomie.

Word jij de collega van Lynn? 

We zoeken op dit moment een Teamcoördinator Payroll.  Je vindt de vacature hier.