Speel-o-theek Menen

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Om deze video te kunnen bekijken, moet je cookies aanvaarden.

In onze speel-o-theek kan je terecht om speelgoed te ontlenen. We hebben meer dan 2000 stuks speelgoed in onze collectie. Een voorstelling van ons aanbod vind je hieronder bij ‘catalogus’.

We richten ons naar alle inwoners van Menen en deelgemeenten. Je kan gratis lid worden van onze speel-o-theek. Per stuk speelgoed dat je ontleent, betaal je 0,20 euro. Je kan het speelgoed 3 weken bijhouden. Dit kan verlengd worden tot 6 weken.

Naast speelgoed en educatief spelmateriaal hebben we ook een ruim aanbod aan vormingsmateriaal voor professionelen over diverse thema’s en onderwerpen zoals seksualiteit en anticonceptie, pesten, gevoelens, veilig online, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, … . Voor het vormingsmateriaal betaal je 0,50 euro om 3 weken uit te lenen. Ook hierbij kan de uitleentermijn verlengd worden tot 6 weken. Het aanbod vind je hieronder in de ‘catalogus voor professionelen’.

Openingsuren

Dinsdag 14u-18u*
Woensdag 16u tot 18u
Vrijdag 14u tot 18u*
*Op dinsdag en vrijdag is er in onze speel-o-theek ook ruimte voor ontmoeting. Je kan er terecht voor een tas koffie en een babbel. Iedereen is welkom.

Waar

Adres: Koningstraat 32, Menen

Contact

Het is mogelijk om spelmateriaal te reserveren. Vul hiervoor dit formulier in.

Geef duidelijk aan welk materiaal je wil reserveren en voor welke periode. Onze medewerkers nemen nadien contact op om de reservatie te bevestigen.

Contactgegevens:

Mail: Speelkoffer@cawzuidwestvlaanderen.be
Telefoon: 056 53 21 51

Catalogus

Bekijk de catalogus van de speel-o-theek Menen hieronder.

Met dank aan

Stad Menen

Nationale loterij

VOS

Huis van het Kind Menen

Sensoa