Een sanitair pakket voor kwetsbare Limburgers

Help jij ons kwetsbare mensen die in de opvang verblijven sterker te maken? Dat is nodig. In 2021 verbleven 868 alleenstaanden, koppels en gezinnen voor korte of lange tijd in een opvanginitiatief van CAW Limburg.

Deze mensen behoren tot een zeer kwetsbare groep in onze samenleving. Met dit project geef je hen een duwtje in de goede richting met de schenking van een sanitair pakket. Een verzorgd voorkomen draagt ertoe bij dat mensen verzorgd voor de dag komen en zich beter voelen.

Het project

Samen met een professionele hulpverlener van het CAW proberen mensen die in de opvang verblijven terug op eigen benen te staan. Goede zelfzorg is daarbij essentieel. Iemand die zich goed voelt, staat sterker om een nieuwe start in het leven te maken.

Een goed voorkomen kost geld. Na betaling van de verblijfskosten in de opvang blijft er voor veel mensen weinig geld over voor verzorgingsproducten. CAW Limburg beschouwt deze producten niet als een luxe, maar als een noodzaak.

Een sanitair pakket bestaat uit tandpasta, zeep, shampoo, wattenstaafjes, zakdoekjes, een handdoek, en washandje en een kam en tandenborstel, aangevuld met specifieke producten afhankelijk van het geslacht van de bewoner.

In de toekomst wil CAW Limburg zoveel mogelijk bewoners maandelijks een gratis sanitair pakket bezorgen. Zin om ons daarbij te helpen? Maak een verschil. Doe een gift. Schenk een pakket aan een bewoner van de opvang.

Help kwetsbare Limburgers sterker maken

Maak 868 alleenstaanden, koppels en gezinnen sterker. Schenk hen voor 20 euro een gratis sanitair pakket. Doe nu een gift op het rekeningnummer BE38 0882 1281 6072 van CAW Limburg. Vermeld in de mededeling ‘Ik schenk een sanitair pakket+ jouw rijkregisternummer’.

Vragen?

Wil je weten wat er met jouw gift gebeurt? Heb je vragen over het project? Contacteer Ward Mertens, middelenwerver van CAW Limburg. Bel 089 300 150 of mail naar ward.mertens@cawlimburg.be.

Sanitair pakket voor vrouwen Sanitair pakket voor vrouwen © Ward Mertens
Sanitair pakket voor mannen Sanitair pakket voor mannen © Ward Mertens