Maak kinderen sterker

Help jij ons om kinderen sterker maken? Dat is nodig. In 2021 deden 2 500 kinderen beroep op een professionele hulpverlener van CAW Limburg.

Kinderen zijn de volwassenen van morgen. CAW Limburg gelooft dat investeren in kinderen betekent dat je investeert in een toekomst met gezonde volwassenen die sterk staan en zich goed voelen.

Het project

Het CAW is er voor iedereen met een welzijnsvraag. Er is altijd een CAW-hulplijn in jouw buurt. Op die manier kunnen kinderen en gezinnen makkelijk bij het CAW terecht.

We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom voelen als ze langskomen in een CAW-huis. Daarom investeren we onder andere in speelgoed, speelhoeken en knutselmateriaal.

Het speelgoed wordt veel gebruikt en verslijt. Tijdens activiteit raakt het knutselmateriaal opgebruikt. Hulpverleners zijn op zoek naar extra educatief materiaal om tijdens hulpverleningsgesprekken te gebruiken. En het CAW zoekt kleur! Kleuren die kinderen blij maken voor de muren van onze huizen.

In de toekomst wil CAW Limburg meer investeren in kinderen. Zin om ons daarbij te helpen? Maak een verschil. Doe een gift. Zorg er samen met ons voor dat het CAW nog warmer en kindvriendelijker wordt.

Help kinderen sterker maken

Maak 2 500 kinderen sterker. Help ons om de CAW-huizen kindvriendelijk in te richten. Doe nu een gift op het rekeningnummer BE38 0882 1281 6072 van CAW Limburg. Vermeld in de mededeling ‘Ik maak kinderen sterker+ jouw rijkregisternummer’.

Vragen?

Wil je weten wat er met jouw gift gebeurt? Heb je vragen over het project? Contacteer Ward Mertens, middelenwerver van CAW Limburg. Bel 089 300 150 of mail naar ward.mertens@cawlimburg.be.

Bezoekruimte Bezoekruimte voor ouders en kinderen © Snapture By Joyce