Organiseer een actie

CAW Oost-Brabant krijgt jaarlijks meer dan 10 000 vragen. Van volwassenen en jongeren. Over kleine en grote problemen. Mensen zoals u en ik. Want het kan iedereen overkomen dat je even niet meer weet waarheen of hoe een probleem aan te pakken.

Met jouw steun kan CAW Oost-Brabant nog meer. Meer mensen helpen. Meer gezinnen begeleiden. Meer mannen en vrouwen in crisis of een situatie van geweld onderdak bieden.

Organiseer een actie

Organiseer een actie of een evenement als individu of als groep en schenk je opbrengst aan een specifiek project of aan de algemene werking van CAW Oost-Brabant.

Je kan ook bijdragen aan een actie van CAW Oost-Brabant door mee te werken als vrijwilliger of door materiaal of andere ondersteuning te schenken.

Wil je meer info?

We bespreken heel graag samen met jou waarvoor we jouw schenking kunnen gebruiken. Welke noden bij ons leven. We doen dit met respect voor jouw wensen en prioriteiten. Neem hiervoor contact met Greet Monstrey.

En ga alvast even kijken op onze website www.ikgeefomeenander.be wat het betekent voor Rose en haar kindje dat jij geeft om haar, of voor Emma, Hannelore, Jerome, …en voor zoveel andere mensen.