CAW Oost-Vlaanderen steunen: jouw bijdrage telt

Iedereen heeft het wel eens moeilijk. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat iedereen de nodige hulp verdient voor een menswaardig leven. Het CAW biedt deze hulp aan. Elke dag werken we voluit voor meer en beter welzijn. Aan al onze donateurs die ons helpen om dit ook jaar na jaar opnieuw mogelijk te maken: bedankt! Ben jij nog geen donateur? Steun dan nu ook het CAW met een (éénmalige) gift of opteer voor een maandelijkse bijdrage. Een maandelijkse bijdrage doen kan eenvoudig met een doorlopende opdracht.

Het CAW doet al veel, maar met jouw steun doen we nog meer. Het CAW is er voor alle mensen met vragen of problemen rond welzijn. Mensen met persoonlijke moeilijkheden, relatieproblemen, problemen in het gezin of de ruimere sociale omgeving … Maar ook financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Slachtoffers en daders van geweld, misbruik of misdrijven kunnen evengoed terecht bij het CAW net als betrokkenen bij verkeersongevallen. Meer handen en meer middelen zorgen ervoor dat onze werking een groter verschil kan maken.

Wil jij ook graag mensen in moeilijkheden helpen, maar weet je niet waar te beginnen? Denk je soms dat jij alleen toch niets kan veranderen? Samen met het CAW kan het wel!

Doe een schenking aan het CAW

Je kan zelf bepalen hoeveel en wanneer je schenkt. Voor bijdrages vanaf 40 euro is jouw schenking bovendien fiscaal aftrekbaar. We bezorgen jou dan een fiscaal attest. Dat is ook nog eens goed voor een belastingvermindering van 45 %. Een donatie van 100 euro kost je dus eigenlijk maar 55 euro. Wil je liever als bedrijf onze non-profit organisatie steunen met een schenking? Ook dat kan!

Je giften, legaten en schenkingen zijn steeds welkom op BE25 0689 0002 0082. Wil je eerst meer informatie inwinnen? Neem dan contact op via noelcallebaut@cawoostvlaanderen.be of bel naar 09 432 00 60.