CAW, dat zijn mensen, veel mensen

Jij misschien, jouw buur, je nicht, jouw vriend? Ook in ons jaarverslag blijft dat het allerbelangrijkste, achter al die cijfers zitten mensen met hun kleine en grote zorgen. Sterke mensen, mooie mensen.

Als we een verslag willen brengen van 2022 doen we dat daarom niet alleen met cijfers, maar ook met verhalen.

Wat bracht mensen in 2022 naar CAW Oost-Brabant? We hoeven niet lang na te denken over het antwoord.

Het werd een druk jaar, een jaar met andere uitdagingen, met nieuwe problemen. Er is terug oorlog in Europa. We zitten opnieuw in een economische en financiële crisis. Ook dat zit in deze cijfers. Er werden het voorbije jaar geen cijfers, maar bergen verzet. En mensen op pad geholpen.

Er werden het voorbije jaar geen cijfers, maar bergen verzet.

Mensen op pad helpen, daar zijn onze medewerkers goed in. Daarin schuilt onze kracht. Dat kan gaan van meedeinen op rouw en trauma, over mee in het papierwerk duiken, of zelfs tot een simpel paar sokken meegeven. Onze collega’s delen hun ervaringen van het voorbije jaar, de hoogtepunten en de moeilijke momenten.

Lees hieronder de verhalen, over de mensen achter de cijfers. Over ons allemaal.

Bovendien geven we u graag het verslag over onze fondsenwerving, want doorheen de crisis is er één ding niet veranderd: mensen blijven geven om elkaar.

Momenteel is er binnen dit onderdeel geen overkoepelend aanbod.

Bekijk het extra aanbod in jouw regio.

Extra aanbod in jouw regio

Naast ons overkoepelend aanbod, zijn er ook regio’s met een specifiek aanbod. Die regio’s lijsten we hierna op. Klik jouw regio aan en bekijk het lokale aanbod. Staat je regio er niet bij, dan is hier geen regiospecifiek aanbod aanwezig.

Bepaal jouw regio

Niet zeker tot welke regio je behoort? Je kan je regio bepalen aan de hand van de kaart met onze werkingsgebieden.Bepaal jouw regio

Klik jouw regio aan