Eenvoudig en snel iemand doorverwijzen

Ben je professional en kom je in aanraking met betrokkenen van een verkeersongeval? Dan kan je terecht bij de aanspreekpersoon betrokkenen van een verkeersongeval voor hulpverleners, huisartsen, gezondheidswerkers, lotgenotenverenigingen, politie, justitie, vertrouwensleerkrachten en andere professionals van het kleinstedelijk gebied Boom Mechelen Lier.

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio Boom Mechelen Lier.

Informatie, advies en coaching

De aanspreekpersoon geeft je informatie, advies en coaching in cases en dossiers van betrokkenen van een verkeersongeval (slachtoffers, veroorzakers, mantelzorgers en familieleden van slachtoffers, getuigen van een ongeval, nabestaanden van dodelijke verkeerslachtoffers). Zij geeft je informatie over de dienst- en hulpverleningsmogelijkheden van politie, justitie, verzekeringen, (geestelijke) gezondheidszorg, welzijn en lotgenotenverenigingen. Deze gesprekken zijn steeds vertrouwelijk. De naam van de cliënt wordt niet vermeld.

Ben je op zoek naar juridisch en verzekeringstechnisch advies? Dan verwijzen wij je graag door naar  Rondpunt. Je kan hen telefonisch bereiken via het nummer 03/205.74.80 of mailen naar info@rondpunt.be

 

Preventie, sensibilisatie en netwerking

Naast deze (informatieve) consultfunctie sensibiliseert onze medewerker de problematiek bij professionals en begeleidt de werkgroep opvang van verkeersbetrokkenen van het kleinstedelijk gebied Boom Mechelen Lier.  De aanspreekpersoon heeft eveneens een signaalfunctie in het CAW en de werkgroep.

 

Contact

Diana Van Hoogenbemt, aanspreekpunt voor intermediairs CAW BML

Maurits Sabbestraat 119, 2800 Mechelen

Tel. 04 98 93 47 03 | diana.vanhoogenbemt@cawboommechelenlier.be

 

Lita De Wachter & An Van Gorp, teamverantwoordelijken onthaal CAW Boom Mechelen Lier

Tel. 015/695 695 | lita.dewachter@cawboommechelenlier.be; an.vangorp@cawboommechelenlier.be

 

Cliënten kunnen zich ook zelf aanmelden in team onthaal van het CAW.

Tel: 015/695.695 | E-mail: onthaal@cawboommechelenlier.be