De kinderen van Opvangcentrum De Schreiboom hebben een droom

Ken je Opvangcentrum De Schreiboom in Gent? Daar kunnen thuisloze ouders en hun kinderen terecht voor een tijdelijke verblijfplaats. Jaarlijks vertoeven er zo’n 20-tal kinderen, die elk nood hebben aan een uitlaatklep. En aan verbinding met andere kinderen. Hoe kan dat beter dan door de tuin van De Schreiboom om te vormen tot een avontuurlijke speelplek?

Een schommel, een trampoline, twee voetbaldoelen en een aangepaste ondergrond voor een speelzone maken alvast een enorm verschil. Speelpret gegarandeerd!

Help je mee? Maak van hun tijdelijk verblijf een warme plek!

Jouw gift – groot of klein – maakt een wereld van verschil voor kinderen in een kwetsbare situatie. Voor bijdrages vanaf 40 euro op het rekeningnummer BE25 0689 0002 0082 krijg je van ons een fiscaal attest, goed voor een belastingvermindering van 45%. Een gift van 100 euro kost je dus eigenlijk maar 55 euro.

Alvast dank voor je vertrouwen en steun!

Jouw bijdrage telt!

Aan al onze donateurs die ons helpen om dit ook jaar na jaar opnieuw mogelijk te maken: bedankt! Ben jij nog geen donateur? Steun dan nu ook het CAW met een (éénmalige) gift of opteer voor een maandelijkse bijdrage.Het CAW doet al veel, maar met jouw steun doen we nog méér. Lees er alles over op deze webpagina.