CAW Oost-Brabant

Nieuwe inhoudelijke directeur CAW Oost-Brabant

Pamela De Dobbeleer is sinds 1 januari 2020 de nieuwe inhoudelijk directeur van CAW Oost-Brabant.

In haar voorbije loopbaan van ondertussen 22 jaar bouwde zij ervaring op als hulpverlener, trainer, supervisor, coach, docent, staf- en beleidsmedewerker in diverse sectoren waaronder de geestelijke gezondheidszorg, onderwijs en welzijnszorg. Die achtergrond maakt van haar een ervaren en gedreven kracht om mee het beleid en de positie van het CAW in de eerstelijnszorg te versterken.

Pamela noemt zichzelf groeimotor en sterktearchitect. Hierbij hecht ze veel aandacht aan het aanspreken van talenten en vaardigheden van mensen; het omzetten van die sterktes in projecten en samenwerkingen; het mee motiveren en sturen in de geplande richting.

Ze draagt de kernwaarden van onze missie hoog in het vaandel door mee te blijven inzetten op laagdrempelige hulpverlening aan de meest kwetsbaren in onze samenleving. Hierbij streeft ze naar samenwerking en solidariteit, naar actie en hoop, naar innovatie en vooruitkijken. Van daaruit zal zij meewerken aan de koers die CAW Oost-Brabant wil uitzetten naar een menswaardige samenleving waar het goed is om te leven voor ieder van ons.

 

Lees hier het dubbelinterview van Pamela met onze algemeen directeur Bert Lambeir

“Alles wat we doen moet uiteindelijk bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van mensen in kwetsbare situaties”