CAW Antwerpen, CAW Boom Mechelen Lier, CAW Brussel, CAW Centraal-West-Vlaanderen, CAW De Kempen, CAW Groep, CAW Halle Vilvoorde, CAW Limburg, CAW Noord-West-Vlaanderen, CAW Oost-Brabant, CAW Oost-Vlaanderen, CAW Zuid-West-Vlaanderen

Waarborg ieders toekomst

Vandaag 11 november.
De laatste weken al meer dan 10.000 levens, waarvan 4000 kinderen.
Meer dan 1 miljoen vluchtelingen.

Het is schrijnend dat, terwijl we stilstaan bij Wapenstilstand en bij de slachtoffers van oorlogen, er massaal onschuldige levens worden getroffen door de gruwelen van oorlog. Dat fundamentele rechten van mensen worden geschonden. Dat kinderen nul kansen krijgen om onbezorgd op te groeien.

Het escalerende conflict tussen Israƫl en Palestina laat niemand onberoerd. Het raakt onze medewerkers en vrijwilligers. Het raakt ons als organisatie.
Het menselijk leed, in het bijzonder de impact op kinderen, is immens en moet stoppen. Mensen- en kinderrechten moeten worden gerespecteerd, altijd! We dringen aan op onmiddellijke maatregelen om de veiligheid, het welzijn en de toekomst van iedereen te waarborgen.

Als CAW zijn we er voor iedereen die zich slachtoffer voelt door dit conflict.
De schokkende gebeurtenissen en de hartverscheurende beelden roepen ook bij familieleden, vrienden, of nabestaanden in Belgiƫ vragen en emoties zoals angst, verdriet, stress en machteloosheid op. Zij kunnen bij ons terecht voor psychosociale ondersteuning.

Bellen kan gratis op 0800 13 500, van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17u.
Je kan ook mailen, chatten of langskomen.

CAW luistert naar je verhaal.