Warmte en kleur brengen in het leven

Sokken en sheltersuits

Het CAW Boom Mechelen Lier mocht warme kleurrijke sokken en sheltersuits in ontvangst nemen. Sokken en warmte lijken beide vanzelfsprekend. Jammer genoeg is dit voor veel cliënten niet zo.

Basisbehoeften

Wij als CAW merken dat basisbehoeften zoals sokken en warmte maar ook bijvoorbeeld onderbroeken niet voor iedereen een evidentie zijn. Wanneer iemand halsoverkop zijn thuis moet verlaten voor welke reden dan ook zijn materiële spullen het minste van de zorgen. Ook voor wie het financieel moeilijk heeft, zijn materiële basisbehoeften niet vanzelfsprekend. Het CAW probeert telkens te helpen waar mogelijk met de middelen die beschikbaar zijn. De sokken en sheltersuits gaan zeker goed besteed worden!

Kleur brengen in het leven

Rockhopper Socks is begonnen als een studentenproject en doorgebloeid tot een echt bedrijf.  Door gebruik te maken van duurzame materialen en kleurrijke eigen ontwerpen willen ze letterlijk en figuurlijk kleur brengen in het leven. Duurzaam omgaan met mensen en producten is voor hen niet genoeg. Eigenaars Robin Denis en Sam Dupont willen graag mensen die het moeilijk hebben, helpen. Rockhopper Socks zou een stocksale houden op de Antwerpse kerstmarkt. Dit evenement ging niet door dus besloten ze maar liefst 400 paar sokken aan ons CAW Boom Mechelen Lier te doneren. Dit gaat super goed van pas komen. Dat zijn al zeker 400 keer extra warme voeten.

Noodlot kan altijd toeslaan

Carl Verheyden is de oprichter van Isogroup. Hij weet als ondernemer dat niemand elke tegenslag kan voorzien. Nu zijn bedrijf zo groeiend is wil hij graag teruggeven aan wie het nodig heeft. Hij doneert maar liefst 35 Sheltersuits aan ons CAW Boom Mechelen Lier. Sheltersuits zijn wind- en waterdichte jassen waarin je ook kan slapen. Hier vind je alle informatie. De sheltersuits gaan zeker goed van pas komen deze kouder wordende dagen! Carl geeft aan dat Sheltersuist geen blijvende oplossing zijn voor dak- en thuislozen. Hij hoopt zo wie nog geen structurele oplossing heeft toch te voorzien van warmte.