Samen welzijn versterken

Samen staan we sterker om onze cliënten vooruit te helpen! CAW Antwerpen maakt deel uit van heel wat samenwerkingsverbanden en zet zich in voor tal van projecten.

Wil je een project met ons opstarten, mee bekend maken, of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een samenwerking?

Neem contact met ons op!

We geven hieronder enkele voorbeelden van samenwerking. We voeren projecten uit voor opdrachtgevers, werken samen met andere partners projecten uit, zetten mee netwerken op en zorgen voor structureel overleg met andere sectoren.

Daarnaast heeft CAW Antwerpen heel wat werkingen die deel uitmaken van onze ‘kernopdrachten’ in het algemeen welzijnswerk. Een volledig overzicht van onze werkingen vind je bij ‘Zoek deelwerkingen‘.

Extra aanbod in jouw regio

Naast ons overkoepelend aanbod, zijn er ook regio’s met een specifiek aanbod. Die regio’s lijsten we hierna op. Klik jouw regio aan en bekijk het lokale aanbod. Staat je regio er niet bij, dan is hier geen regiospecifiek aanbod aanwezig.

Bepaal jouw regio

Niet zeker tot welke regio je behoort? Je kan je regio bepalen aan de hand van de kaart met onze werkingsgebieden.Bepaal jouw regio

Klik jouw regio aan